Voči nepravdám treba reagovať, aby sa nestali „pravdou“.

Mám rád diskusie, pri ktorých sa hľadá riešenie. Za stolom sedia ľudia rôznych názorov a diskutujeme, snažíme sa druhú stranu presvedčiť o svojej pravde. A takto by to malo byť.

Nemám ale rád, ak niekto o mne vypisuje na FB niečo, čo nie je pravda a nemôžem sa k tomu vyjadriť, lebo mám zablokovaný prístup do diskusie. Dosť primitívne a úbohé. Často uvažujem, či sa mám k nepravdivým tvrdeniam vyjadriť alebo to nechať tak, aby som zbytočne nevyrábal konflikt. Ak sa ale nevyjadrím, môže sa to považovať za to, že autor klamstva má vlastne pravdu, lebo Lipták mlčí.

A tak sa ospravedlňujem za daný článok a video, ale nič iné mi neostáva, len sa brániť.

Súdruh Sitkár z Lunika VIII na FB uviedol, že sme sľúbili (aktivisti) niekomu, že zastavíme výstavbu nákupného centra na Luníku VIII pri Kauflande na mieste kde roky rástol čerešnový sad. Samozrejme, že to vôbec nie je pravda, lebo stav bol nezvratný.

Ten kandidát Sitkár, ktorý za posledné 4 roky neurobil asi nič, lebo na FB dáva len spomienky do roku 2018 (dovtedy bral za to plat cca 1500€ mesačne). A zadarmo (po 2019 a vyššie) ani sliepka nehrabe, v prípade politikov.

Andrej Sitkár

O čo ide v stručnosti?
Dané miesto bolo pred X rokmi (cca 15 rokov a viac) zadefinované ako stavebná parcela. Majiteľ sa rozhodol, že na nej postaví obchodný dom, proti čom začala na Luniku VIII petícia. Keď mali viac ako 500 podpisov, obrátili sa na súdruha Sitkára o pomoc (v rokoch 2014-2018 bol poslancom za Lunik VIII), no ten nereagoval. Preto sa následne patričiarky obrátili na mňa (poslanec od roku 2018 za Lunik I,II) o pomoc a odvtedy nastala naša intenzívna komunikácia, stretnutia, rokovania, aj na úrovni vedenia Kauflandu v Bratislave a ja som vďaka tomu spoznal 4 fantastické dámy z Lunika VIII (petičiarky).

Keď súdruh Sitkár zverejnil, že sme sľúbili zastavenie, tak ďalší poslanec za Lunik VIII p.Igor Jutka (celé roky smerpozitívny, aj keď akože z pravicového tábora), napísal pod daný príspevok s.Sitkára, že: „Vystihol si to perfektne“. A pritom obaja poslanci sú volení voličmi z Luníka VIII a v danej veci absolútne nič neurobili, ale vedia sa baviť na daný účet. Preto som na rokovaní Miestneho zastupiteľstva Košice Západ (03/2022) mal ostrejší jazyk, lebo si vyprosím, aby niekto o mne šíril nepravdy, ktoré ešte ďalší poslanec obhajuje a pritom obaja sú z daného Luníka VIII.

Tu je video k danej téme: https://youtu.be/ZnvLBJAFRSw



PS: A prečo píšem že súdruh? Lebo stranu SMER založili komunisti a štbáci a ja ju roky považujem za organizovanú skupinu a aj s ich odštiepencami v HLASe.

Pridaj komentár